Houd me vast-Programma

Het Houd me vast-Programma is een lichtere vorm van EFT.

De originele algemene versie start op 19 maart 2022

Een Programma, dat bedoeld is voor meerdere stellen en in 16 uur aan de 7 gesprekken werkt, zoals Sue Johnson die beschrijft in haar boek ‘Houd me vast’. Ja, je neemt aan het Houd me vast-Programma deel met meerdere mensen, maar je werkt vooral met je eigen partner.
Niet geschikt voor stellen die ‘in zwaar weer’ verkeren, wel geschikt voor stellen die niet meer ‘optimaal’ functioneren, fricties ervaren, twijfels ervaren binnen hun relatie, af en toe botsen, of simpelweg hun relatie willen onderhouden. We helpen jullie gedurende de gratis kennismaking een goede keus te maken.
Het gelijknamige boek is een aanrader voor partners die niet willen wachten, maar inzicht willen opdoen in de werking van EFT. Lees je het boek samen met je partner? Dan vergroot je de kans op succes enorm!

Het laagdrempelige Houd me vast-Programma (je mag ook zeggen relatietraining of -cursus) is bedoeld voor (maximaal 8) stellen in een veilige groep, die meer inzicht willen krijgen over (hun eigen) verbinding, hechting en patronen. Dit intensieve Programma heeft een vaste opbouw. Het bestaat een serie bijeenkomsten om je relatie te verdiepen, om te werken aan negatieve patronen. Jullie leren begrijpen waarom je (mogelijk!) regelmatig ruzie maken of voor kritische woorden weglopen!
In het Programma leer je de liefde te begrijpen en die nieuw leven in te blazen. Een mooie gelegenheid dus om je relatie groot onderhoud te geven!
We hebben het Programma al meerdere malen gegeven met positieve resultaten.

Doelen waarnaar gestreefd wordt zijn:

  • Jullie een rustige en veilige omgeving bieden, met bevestiging en aanmoediging.
  • Jullie gaan het belang van een veilige hechting als basis begrijpen.
  • Jullie leren (destructieve) patronen binnen je relatie herkennen.
  • Jullie onderzoeken en vinden de pijnplekken, met als doel dat deze plekken minder pijn  gaan doen of zelfs grotendeels geheeld worden.
  • Jullie bouwen aan een veilige basis om moeilijkheden het hoofd te bieden en rustig te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten worden videobeelden getoond van stellen, die m.b.v. het Programma stap voor stap uit hun negatieve patronen kwamen.
Er wordt gebruik gemaakt van lees- en gespreksopdrachten tijdens en buiten de training. Hierbij is het vooral de bedoeling dat jullie zelf als partners aan het werk gaan!

Het is raadzaam dit boek aan te schaffen (€22,50 / e-book €9,99).
Het hele programma is er op gebaseerd.
Sommige deelnemers zijn geen lezers, anderen juist wel.
Mensen die meedoen aan het 4 weken durende Houd me vast-Programma kunnen na elke middag de hoofdstukken lezen in de week voorafgaand aan de volgende bijeenkomst.
Achteraf lezen, om de stof nog beter te laten landen kan ook. En ben je geen lezer? Doe mee en lees niet!

Neem gerust contact met mij op voor vragen over het Houd me vast-Programma voor gratis kennismaking of advies.

Locatie onder voorbehoud: Balanzic Telefoonweg 116, 6713 AL Ede

 

bijgewerkt 15-11-2021