Houd me vast-Programma

Het Houd me vast-Programma is een lichtere vorm van EFT,

ook wel ‘een educatief programma’ genoemd

Een Programma, dat bedoeld is voor meerdere stellen en in 16 uur aan de 7 gesprekken werkt, zoals Sue Johnson die beschrijft in haar boek ‘Houd me vast’. Ja, je neemt aan het Houd me vast-Programma deel met meerdere mensen, maar je werkt vooral met je eigen partner.
Niet geschikt voor stellen die in zwaar weer verkeren, wel geschikt voor stellen die niet meer ‘optimaal’ functioneren, fricties ervaren, twijfels ervaren binnen hun relatie, af en toe botsen, of simpelweg hun relatie willen onderhouden. We helpen jullie gedurende de kosteloze kennismaking een goede keus te maken.
Het gelijknamige boek is een aanrader voor partners die niet willen wachten, maar inzicht willen opdoen in de werking van EFT. Lees je het boek samen met je partner? Dan vergroot je de kans op succes enorm!

Het laagdrempelige Houd me vast-Programma is bedoeld voor (maximaal 8) stellen die meer inzicht willen krijgen over hun verbinding, hechting en patronen. Dit intensieve Programma heeft een vaste opbouw. Het bestaat een serie bijeenkomsten om je relatie te verdiepen, om te werken aan negatieve patronen. Jullie leren begrijpen waarom je (mogelijk!) regelmatig ruzie maakt of voor kritische woorden wegloopt!
In het Programma leer je de liefde te begrijpen en die nieuw leven in te blazen. Een mooie gelegenheid dus om je relatie groot onderhoud te geven!
Ik heb het Programma al meerdere malen met positieve resultaten begeleid, samen met een collega-therapeut .

Doelen waarnaar gestreefd wordt zijn:

  • Jullie een rustige en veilige omgeving bieden, met bevestiging en aanmoediging.
  • Jullie gaan het belang van een veilige hechting als basis begrijpen.
  • Jullie leren (destructieve) patronen binnen je relatie herkennen.
  • Jullie onderzoeken en vinden de pijnplekken, met als doel dat deze plekken minder pijn  gaan doen of zelfs grotendeels geheeld worden.
  • Jullie bouwen aan een veilige haven waar moeilijkheden het hoofd geboden kunnen worden en dingen rustig besproken kunnen worden.

Tijdens de bijeenkomsten worden videobeelden getoond van stellen, die m.b.v. het Programma stap voor stap uit hun negatieve patronen kwamen.
Er wordt gebruik gemaakt van lees- en gespreksopdrachten tijdens en buiten de training. Hierbij is het vooral de bedoeling dat jullie zelf als partners aan het werk gaan!

Het is raadzaam dit boek aan te schaffen.
Het hele programma is er op gebaseerd.
Sommige deelnemers zijn geen lezers, anderen juist wel.
Mensen die meedoen aan het 4 weken durende Houd me vast-Programma (4 x 4 uur) kunnen na elke middag de hoofdstukken lezen in de week voorafgaand aan de volgende bijeenkomst.
Achteraf lezen, om de stof nog beter te laten landen kan ook. En ben je geen lezer? Doe mee en lees niet!

Neem gerust contact met mij op voor vragen over het Houd me vast-Programma voor gratis kennismaking of advies.

Locatie Ede, n.t.b.

 

bijgewerkt 06-10-2022