Tot 18 jaar

Hallo,

Ik heb veel met kinderen en jongeren gewerkt. En weet je wat ik vooral van ze geleerd heb? Dat je goed naar ze moet luisteren. Ik weet heus wel dat het soms onzinnig is wat er gebeurt, maar als jij serieus wordt en ik goed luister, dan gebeurt er wat. Dat is denk ik vooral mijn beroep: Luisteraar. Ik help mensen die samen in moeilijkheden zitten en dat willen oplossen. Ik help partners, stelletjes, ouders die relatieproblemen hebben, ik ben mediator en relatietherapeut. Dat zijn 2 beroepen, maar daarin komt 1 ding steeds terug: ze willen allemaal gehoord worden! En dat wil jij ook, gehoord worden.

Ik luister daarom graag naar jou. Als je in de knoop zit, wijs ik je een weg. Als je een goed idee hebt, wil ik dat heel graag  weten! Laat je iets van je horen?

G-J

foto HRW