Houd me vast-Programma

Het Houd me vast-Programma is een lichtere vorm van EFT.

houd_me_vastDit Programma, dat bedoeld is voor meerdere stellen en werkt in 16 uur aan de 7 gesprekken zoals Sue Johnson die beschrijft in haar boek ‘Houd me vast’. Ja, je werkt in het Houd me vast-Programma met meerdere mensen, maar je werkt vooral met je eigen partner.
Niet geschikt voor stellen die ‘in zwaar weer verkeren’, wel geschikt voor stellen die niet meer ‘optimaal’ functioneren, fricties ervaren, twijfels ervaren binnen hun relatie, af en toe botsen, of simpelweg hun relatie willen onderhouden. Ik help je gedurende de gratis kennismaking een goede keus te maken.
Het gelijknamige boek is een aanrader voor partners die niet willen wachten, maar inzicht willen opdoen in de werking van EFT. Lees je het boek samen met je partner? Dan vergroot je de kans op succes enorm!

Het laagdrempelige Houd me vast-Programma (je mag ook zeggen relatietraining of -cursus) is bedoeld voor (maximaal 8) stellen in een veilige groep, die meer inzicht willen krijgen over (hun eigen) verbinding, hechting en patronen. Dit intensieve Programma heeft een vaste opbouw. Het bestaat een serie bijeenkomsten om je relatie te verdiepen, om te werken aan negatieve patronen. Jullie leren begrijpen waarom je (mogelijk!) regelmatig ruzie maken of voor kritische woorden weglopen!
In het Programma leer je de liefde te begrijpen en die nieuw leven in te blazen. Een mooie gelegenheid dus om je relatie groot onderhoud te geven!
Ik heb het Programma al meerdere malen gegeven met positieve resultaten.

Doelen waarnaar gestreefd wordt zijn:
– Jullie gaan het belang van een veilige hechting als basis begrijpen;
– Jullie leren (destructieve) patronen binnen je relatie herkennen;
– Jullie onderzoeken en vinden de pijnplekken, met als doel dat deze plekken minder pijn  gaan
doen of zelfs grotendeels geheeld worden;
– Jullie bouwen aan een veilige basis om moeilijkheden het hoofd te bieden en rustig te
kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten worden videobeelden getoond van stellen, die m.b.v. het Programma stap voor stap uit hun negatieve patronen kwamen.
Er wordt gebruik gemaakt van lees- en gespreksopdrachten tijdens en buiten de training. Hierbij is het vooral de bedoeling dat jullie zelf als partners aan het werk gaan!

Neem gerust contact met mij op voor vragen over het Houd me vast-Programma voor gratis kennismaking of advies.