Algemene voorwaarden en Privacy

Van goed vertrouwen (jullie) en vertrouwelijkheid (ik):
dat moet de samenvatting worden van deze pagina.

Mijn werk als mediator en relatietherapeut, brengt met zich mee dat ik gegevens verzamel, van je contactgegevens t/m het gedrag in de slaapkamer. Het staat hier nogal lomp, maar het kan maar beter gezegd zijn. Er worden vaak dingen verteld (en genoteerd), die partners nog niet eens van elkaar wisten! Werkelijk al je persoonlijke komen ter sprake, behalve je banksaldo en je pincode.
Ik begin daarom in de kennismaking al met het toezeggen van vertrouwelijkheid. Alles wat we bespreken (en genoteerd) blijft in deze kamer.
De uitzonderingen zijn netjes geborgd.

  • Mijn vrouw heeft een geheimhoudingsverklaring ondertekend.
  • Als mijn werkzaamheden niet meer kan doen, is Rien Fidder gerechtigd de dossiers in te zien en over te nemen. Wij hebben elkaar over en weer gemachtigd om te handelen. Hierbij is eveneens een geheimhoudingsverklaring getekend.
  • Cases kunnen in anonieme vorm worden besproken in intervisie (collegiale consultatie) en supervisie (lerende consultatie).

…etc. 06-2018 > In bewerking